Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Vloer verwijderen of leggen

lijmresten, ondervloer etc. moeten worden weggehaald. Dit is een zware klus, welke erg tijdrovend kan zijn. Wij nemen u dit graag uit handen!

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Vloer verwijderen of leggen

Vloer verwijderen

Als u uw oude woning opzegt, moet deze in originele staat worden opgeleverd. Als de nieuwe huurder uw vloer niet wil overnemen, betekent dat ook dat uw oude vloer moet worden verwijderd. Wij kunnen de vloer, inclusief lijmresten etc. voor u verwijderen.

Vloer leggen

Het leggen van een nieuwe vloer is een hele klus en er zijn veel aspecten om rekening mee te houden. Als u hier geen ervaring mee heeft, kunt u deze klus beter overlaten aan onze klusjesman. Het is wel goed om te weten welke mogelijkheden er zijn, en waar u rekening mee dient te houden.

Kies de vloer die bij u past

Hoewel een tapijt comfortabel is om op de lopen, is deze minder onderhoudsvriendelijk. Vinyl en laminaat zijn makkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in veel stijlen. Welke vloer uw voorkeur ook heeft, wij realiseren dit graag voor u.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Seniorverhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan