Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Vloer verwijderen of leggen

lijmresten, ondervloer etc. moeten worden weggehaald. Dit is een zware klus, welke erg tijdrovend kan zijn. Wij nemen u dit graag uit handen!

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Vloer verwijderen of leggen

Vloer verwijderen

Als u uw oude woning opzegt, moet deze in originele staat worden opgeleverd. Als de nieuwe huurder uw vloer niet wil overnemen, betekent dat ook dat uw oude vloer moet worden verwijderd. Wij kunnen de vloer, inclusief lijmresten etc. voor u verwijderen.

Vloer leggen

Het leggen van een nieuwe vloer is een hele klus en er zijn veel aspecten om rekening mee te houden. Als u hier geen ervaring mee heeft, kunt u deze klus beter overlaten aan onze klusjesman. Het is wel goed om te weten welke mogelijkheden er zijn, en waar u rekening mee dient te houden.

Vloeren leveren

We kunnen uw nieuwe vloer niet alleen leggen, maar ook leveren. Zo besteedt u alles uit bij één betrouwbare partij, wel zo gemakkelijk. We leveren en leggen hoogwaardige kwaliteit van het merk Douwe Dekkers. Bij deze kwalitatieve Douwe Dekkers vloeren heeft u bij ons keuze uit klik pvc en laminaat.

Vraag offerte aan

Vloeren leggen en verwijderen

Professionele en complete service

Naast het verwijderen van uw huidige vloer en het leveren en leggen van uw nieuwe vloer, denken we ook aan de ondervloer. We zorgen altijd voor een passende ondervloer voor de juiste ondergrond (zoals hout of beton), zodat we ook aan de wettelijke eisen voldoen. Zo is in een appartement bijvoorbeeld een 10 dB norm (geluidsreductie) vereist.

Kies de vloer die bij u past

Hoewel een tapijt comfortabel is om op de lopen, is deze minder onderhoudsvriendelijk. Vinyl, pvc en laminaat zijn makkelijk te onderhouden en verkrijgbaar in veel stijlen. Welke vloer uw voorkeur ook heeft, wij realiseren dit graag voor u. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? bekijk dan virtueel de vloer via de room visualizer. Daarnaast nemen we ook een adviserende rol aan, dus als u vragen heeft, stel ze dan gerust!

Neem contact met ons op

We streven ernaar om altijd de beste service te leveren. En we begrijpen maar al te goed dat u de keuze voor een bepaalde vloer niet zomaar maakt. Daarom komen we indien gewenst bij u langs met staaltjes (voorbeelden), zodat u de vloer kiest die bij uw wensen én woonomgeving past. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan