skip to Main Content

Woning bezemschoon opleveren

Wanneer u gaat verhuizen moet u in veel gevallen uw woning bezemschoon opleveren. Verhuurders en woningbouwverenigingen leggen het contractueel vast en ook tijdens de verkoop van een woning worden er vaak afspraken over gemaakt. U heeft bij het verhuizen echter vaak ook andere zaken aan uw hoofd dan het opruimen en schoonmaken van uw oude huis of kamer.
Een verandering van omgeving, opnieuw moeten wennen, afscheid nemen  verhuizen is een stressvolle aangelegenheid. U wilt u dan niet druk maken om uw oude woning. Dat snappen we bij Seniorverhuizer maar al te goed en dus kunnen we bij de verhuizing ook meteen uw oude woning bezemschoon opleveren. Zo kunt u zich gewoon bezighouden met zaken die voor u belangrijk zijn.

Uitstekende dienstverlening. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

vloerbedekking-verwijderen-tijdens-woningontruiming

Schoon en netjes

We zorgen ervoor dat uw woning schoon en netjes achtergelaten wordt. Compleet conform de eisen in het huurcontract of volgens de afspraken die zijn gemaakt bij de verkoop van uw huis. Dat houdt in dat we bij het leeghalen, opruimen en schoonmaken van uw woning onder andere:

● vloerbedekkingen lijmresten verwijderen
● gordijnen, luxaflex en lamellen verwijderen
● schroeven en spijkers uit de muur halen
● behang verwijderen en gaatjes vullen
● de trap glad en vlak opleveren
● inbouwapparatuur stof- en vetvrij maken
● kleine reparaties uitvoeren

plaatsen-kroonsteentjes-tijdens-woningontruiming

Opslag inboedel

Blijven er na het leegmaken van uw woning meubels en andere huisraad achter? Dan zorgen we daar goed voor. Spullen die u liever niet kwijt wilt kunnen (tijdelijk) droog en veilig worden bewaard in onze eigen opslag. Overige huisraad en meubels geven graag een tweede leven door ze aan een goed doel te doneren. U bent er vanaf en een ander maken we er zo juist ontzettend blij mee. Twee vliegen in één klap.

verwijderen-vloerbedekking-trap-tijdens-woningontruiming

Woningontruiming

We kunnen ook de volledige woning ontruimen na overlijden van een dierbare. We verzorgen de boedelontruiming op efficiënte wijze, waarbij we belangrijke bezittingen persoonlijk aan uw overdragen. Zo weten we echt zeker dat deze goed terecht komen. Daarbij kunnen we op korte termijn een ontruiming regelen en de woning bezemschoon opleveren. Daarmee kunt u zich richten op zaken die er tijdens een overlijden echt toe doen.

Volgens uw planning

Gaat u verhuizen en moet u ook uw woning bezemschoon opleveren? Maak dan kennis met de verhuizers en klusjesmannen van Seniorverhuizer. Wij regelen uw verhuizing van A tot Z. Van de huisontruiming tot aan het bewoonbaar maken van uw nieuwe woning en alles daartussenin. Totale ontzorging. Wel zo prettig. Neem gerust even contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Ook uw woning bezemschoon opleveren?

  • Verwijderen vloerbedekking
  • Verwijderen pluggen en schroeven
  • Afvoeren overtollig meubilair
  • Complete schoonmaak
  • 2e bestemming voor herbruikbare spullen
  • Opkoper of veilingmeester voor spullen met waarde
Back To Top