Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

De diensten van Senior Verhuizer bij overlijden

Wanneer een familielid of betrokkene overlijdt. Moet de woning  vaak binnen een kort tijdsbestek worden ontruimd. De praktische zaken regelen in combinatie met het persoonlijke en emotionele is een klus die u met een gerust hart bij Senior Verhuizer kunt neerleggen.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Woning ontruimen na overlijden

Overlijden en emotie

Het overlijden van een familielid, partner of andere naaste is een hele nare aangelegenheid. Emoties voeren op die momenten de boventoon naast het regelen van de eerste praktische zaken zoals het regelen van de begrafenis. Het ontruimen van een huis is iets waar vaak niet bij stil wordt gestaan. Soms word je toch snel met deze feiten geconfronteerd. In verzorgingstehuizen komt het vaak voor dat een appartement binnen één week na overlijden moet worden leeg geruimd. Dit lijkt onmenselijk, maar met het oog op de wachtlijsten is deze verplichte snelle ontruiming na overlijden ook weer begrijpelijk.

Vraag offerte aan

 

Ontruiming woning na overlijden

Persoonlijke en efficiënte aanpak

In dit traject heeft u één vast aanspreekpunt voor alle wensen en behoeftes. Wij staan u persoonlijk ter zijde tijdens dit traject en zullen het mogelijke doen om de afwikkeling zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Discretie heeft voor ons hoogste prioriteit. Belangrijke documenten en foto’s zijn bij ons in vertrouwde handen. Deze zullen wij ook persoonlijk aan u overdragen. Verhuizen en ontruimen is onze specialiteit, maar elke woningontruiming is weer anders. Afhankelijk van de grootte van de woning en de hoeveelheid goederen maken wij een passende prijs op maat.

Wij bieden de oplossing

In deze zware tijden staat het hoofd niet naar leegruimen. Er moeten veel andere zaken geregeld worden, maar ook emotioneel is dit een zware opgave. Schakel daarom Senior verhuizer in om op een professionele manier de leegruiming te verzorgen. Door onze ruime ervaring op het gebied van ontruiming na overlijden, weten we hoe we dit op een overzichtelijke wijze moeten uitvoeren met respect voor de inboedel van de overledene. U kunt er voor kiezen om de inboedel tijdelijk op te slaan. Dit kan dagelijks opgezegd worden, dus u maakt hier gebruik van tot het moment daar is dat u er zelf aan toe bent om de spullen zelf uit te zoeken. De woning wordt in één dag geheel leeg gehaald en is klaar voor oplevering aan de nieuwe bewoner. Alles wordt geregeld, tot en met de afvoer van vloerbedekking en raambekleding, de woning is bezemschoon. U heeft hier verder geen omkijken naar, tenzij u zelf inspraak wilt tijdens het proces. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan