Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Woningontruiming Arnhem

Het zijn verdrietige tijden als een dierbare overlijdt of in een verzorgingstehuis wordt opgenomen. De ouderlijke woning – vol met dierbare herinneringen – moet leeg. Dat kost vaak veel tijd en is een emotionele rollercoaster. Senior Verhuizer kan het verdriet voor de familie natuurlijk niet wegnemen, maar we kunnen u wel volledig ontzorgen: we regelen alles van A tot Z.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Woning ontruimen Arnhem

Ontruimen en opleveren

Senior Verhuizer heeft meer dan 15 jaar ervaring met het ontruimen, leeghalen en opleveren van woningen na overlijden en van kamers in verpleegtehuizen na overlijden. Dat doen we snel en uiterst zorgvuldig. We realiseren ons maar al te goed dat er nog spullen kunnen staan met een dierbare herinnering of een aanzienlijke waarde. Wij kunnen u helpen deze spullen apart te houden. En als u wilt, kunnen we ze opslaan in ons eigen depot.

Volledig ontzorgen

Volledig ontzorgen betekent bij Senior Verhuizer dat u nergens meer omkijken naar heeft. Naast de woningontruiming verwijdert onze klusjesman de gelijmde vloerbedekking en levert hij vloeren en trappen glad en netjes af. Hij verwijdert ook de gordijnen en vitrages. En spijkers en schroeven haalt hij uit muren en plafonds, waarna de gaatjes worden gedicht.

Vraag offerte aan

Woningontruiming Arnhem

Spullen voor het goede doel

Moet de ontruiming supersnel of juist pas na maanden (zodat u in alle rust de spullen kunt uitzoeken en afscheid kunt nemen) plaatsvinden? Uw planning is leidend, wij sluiten daar graag op aan. We leveren de woning bezemschoon op. En we verzorgen zaken als sleuteloverdracht en het contact met de familie, verhuurder of makelaar. Spullen over? Die nemen we mee en geven die aan een goed doel, zodat anderen er nog plezier van hebben.

Volgens uw planning

Wilt u meer weten over onze woningontruiming in Arnhem? Over wat wat precies voor u kunnen betekenen? Of over onze unieke werkwijze? We helpen u graag verder. Neem contact met ons op. Of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan. Ervaar het gemak van woningontruiming door Senior Verhuizer!

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan