skip to Main Content

Woningontruiming Arnhem

Het zijn verdrietige tijden als een dierbare overlijdt of in een verzorgingstehuis wordt opgenomen. De ouderlijke woning – vol met dierbare herinneringen – moet leeg. Dat kost vaak veel tijd en is een emotionele rollercoaster. Senior Verhuizer kan het verdriet voor de familie natuurlijk niet wegnemen, maar we kunnen u wel volledig ontzorgen: we regelen alles van A tot Z.

Heel blij ben ik met de zeer vlotte afspraak die ik kon maken en zeer aangenaam contact met de mannen die mij geholpen hebben.

vloerbedekking-verwijderen-tijdens-woningontruiming

Ontruimen en opleveren

Senior Verhuizer heeft meer dan 15 jaar ervaring met het ontruimen, leeghalen en opleveren van woningen na overlijden en van kamers in verpleegtehuizen na overlijden. Dat doen we snel en uiterst zorgvuldig. We realiseren ons maar al te goed dat er nog spullen kunnen staan met een dierbare herinnering of een aanzienlijke waarde. Wij kunnen u helpen deze spullen apart te houden. En als u wilt, kunnen we ze opslaan in ons eigen depot.

plaatsen-kroonsteentjes-tijdens-woningontruiming

Volledig ontzorgen

Volledig ontzorgen betekent bij Senior Verhuizer dat u nergens meer omkijken naar heeft. Naast de woningontruiming verwijdert onze klusjesman de gelijmde
vloerbedekking en levert hij vloeren en trappen glad en netjes af. Hij verwijdert ook de gordijnen en vitrages. En spijkers en schroeven haalt hij uit muren en plafonds, waarna de gaatjes worden gedicht.

verwijderen-vloerbedekking-trap-tijdens-woningontruiming

Spullen voor het goede doel

Moet de ontruiming supersnel of juist pas na maanden (zodat u in alle rust de spullen kunt uitzoeken en afscheid kunt nemen) plaatsvinden? Uw planning is leidend, wij sluiten daar graag op aan. We leveren de woning bezemschoon op. En we verzorgen zaken als sleuteloverdracht en het contact met de familie, verhuurder of makelaar. Spullen over? Die nemen we mee en geven die aan een goed doel, zodat anderen er nog plezier van hebben.

Volgens uw planning

Wilt u meer weten over onze woningontruiming in Arnhem? Over wat wat precies voor u kunnen betekenen? Of over onze unieke werkwijze? We helpen u graag verder. Neem contact met ons op. Of vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan. Ervaar het gemak van woningontruiming door Senior Verhuizer!

Voordelen voor u?

  • Méér dan alleen ontruimen
  • Wij ontzorgen van A tot Z
  • Altijd telefonisch bereikbaar
  • Service die uw verwachtingen overtreft
  • Alles perfect geregeld en goed verzekerd
Back To Top