skip to Main Content

Woningontruiming Nijmegen

Als een oudere moet verhuizen of onverhoopt overlijdt, moet de woning worden ontruimd. Die taak komt vaak op de schouders van u als naaste. Of het nu gaat om een verhuizing of sterfgeval, er moet in een korte periode veel geregeld worden. Senior Verhuizer kan u alles rondom de ontruiming en oplevering volledig uit handen nemen.

Een team dat plezierig samenwerkt, correct, behulpzaam en voorkomend is naar de klant. De klantgerichtheid straalt er vanaf.

vloer verwijderen in nijmegen

Woningontruiming

De woning moet vaak binnen een bepaald tijdsbestek worden opgeleverd. Dat betekent vaak snel schakelen. Senior Verhuizer heeft niet alleen ervaring met spoedontruimingen, we hebben hier ook spoedruimte voor gereserveerd. In de meeste gevallen kunnen we een ontruiming al binnen één dag realiseren! Als het moet bespreken we telefonisch de situatie, brengen we een voorlopige offerte uit per mail en werken we op basis van nacalculatie.

foto woning ontruimen in nijmegen

Oplevering woning

Als de woning volledig is ontruimd, kunnen wij ons richten op de oplevering; onze klusjesman verwijdert oude vloerbedekking en lijmresten en zorgt ervoor dat de muren, trappen en deuren weer vlak en glad worden gemaakt. Onze schoonmaakster zorgt ervoor dat het huis netjes en schoon wordt opgeleverd, klaar voor verhuur of verkoop. Tot slot kunnen wij zelfs de sleuteloverdracht verzorgen en de laatste meterstanden doorgeven.

meubels verwijderen tijdens woningontruiming

Inboedel woning

Als de woning binnen een korte tijd moet worden ontruimd, kunt u de inboedel tijdelijk bij ons opslaan. Dan kunt u op een later moment de spullen rustig uitzoeken. Weet u al welke spullen er weg moeten? Dan kunnen we ze doneren aan een goed doel of u helpen met de verkoop.

Woningontruiming regio Nijmegen

Woont u in de regio Nijmegen en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Met veel zorg nemen wij u de ontruiming en oplevering uit handen. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem vrijblijvend contact op via info@seniorverhuizer of bel ons op 026 – 702 42 60.

Voordelen voor u?

  • Méér dan alleen ontruimen
  • Wij ontzorgen van A tot Z
  • Altijd telefonisch bereikbaar
  • Service die uw verwachtingen overtreft
  • Alles perfect geregeld en goed verzekerd
Back To Top