Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Woningontruiming Nijmegen

Als een oudere moet verhuizen of onverhoopt overlijdt, moet de woning worden ontruimd. Die taak komt vaak op de schouders van u als naaste. Of het nu gaat om een verhuizing of sterfgeval, er moet in een korte periode veel geregeld worden. Senior Verhuizer kan u alles rondom de ontruiming en oplevering volledig uit handen nemen.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Woningontruiming Nijmegen

Woningontruiming

De woning moet vaak binnen een bepaald tijdsbestek worden opgeleverd. Dat betekent vaak snel schakelen. Senior Verhuizer heeft niet alleen ervaring met spoedontruimingen, we hebben hier ook spoedruimte voor gereserveerd. In de meeste gevallen kunnen we een ontruiming al binnen één dag realiseren! Als het moet bespreken we telefonisch de situatie, brengen we een voorlopige offerte uit per mail en werken we op basis van nacalculatie.

Oplevering woning

Als de woning volledig is ontruimd, kunnen wij ons richten op de oplevering; onze klusjesman verwijdert oude vloerbedekking en lijmresten en zorgt ervoor dat de muren, trappen en deuren weer vlak en glad worden gemaakt. Onze schoonmaakster zorgt ervoor dat het huis netjes en schoon wordt opgeleverd, klaar voor verhuur of verkoop. Tot slot kunnen wij zelfs de sleuteloverdracht verzorgen en de laatste meterstanden doorgeven.

Vraag offerte aan

Woningontruiming in Nijmegen

Inboedel woning

Als de woning binnen een korte tijd moet worden ontruimd, kunt u de inboedel tijdelijk bij ons opslaan. Dan kunt u op een later moment de spullen rustig uitzoeken. Weet u al welke spullen er weg moeten? Dan kunnen we ze doneren aan een goed doel of u helpen met de verkoop.

Woningontruiming regio Nijmegen

Woont u in de regio Nijmegen en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Met veel zorg nemen wij u de ontruiming en oplevering uit handen. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Kunnen wij iets voor u betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan