Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Bedrijfsontruiming

Voor bedrijfsontruiming kunnen verschillende redenen zijn. Mogelijk gaat u stoppen met het bedrijf, gaat u verhuizen of flink verbouwen? Wat uw reden ook is, met de bedrijfsontruiming service van Senior Verhuizer heeft u hier geen omkijken meer naar.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Ontruiming bedrijfspand

Uw bedrijf ontruimen

Het moeten ontruimen van uw bedrijf is natuurlijk niet altijd de leukste klus. Het hele pand leeg halen kost veel tijd en mogelijk weet u ook niet waar u alle inboedel moet laten. Senior Verhuizer regelt dit proces voor u van A tot Z. Of dat nu gaat om het ontruimen van kantoren, werkplaatsen, showrooms, magazijnen, fabrieken of andere panden en ruimtes, eventueel ook op meerdere locaties.

Hoe werkt onze bedrijfsontruiming?

Bij Senior Verhuizer krijgt u een vast contactpersoon, met wie u samen de wensen voor de bedrijfsontruiming doorspreekt. Ook kunt u natuurlijk uw deadline aangeven, zodat we een haalbare planning kunnen opstellen. We zetten alles concreet op papier. Zo weet u waar u aan toe bent. Vervolgens gaan we daadwerkelijk aan de slag volgens de gemaakte afspraken en nemen we het hele proces voor u uit handen.

Vraag offerte aan

Bedrijfsontruiming

Totaalpakket met extra diensten

We gaan bij Senior Verhuizer graag een stapje verder dan standaard. Dat betekent dat we uw bedrijfspand(en) niet alleen leeg ruimen, maar dat we ook extra diensten aanbieden. Hierbij kunt u denken aan een volledige schoonmaak, de opslag van inboedel tijdens een verbouwing, herstelwerkzaamheden of bedrijfsontruiming in combinatie met verhuizing van uw spullen naar een nieuw pand. Neem contact met ons op om uw extra wensen door te spreken.

Senior Verhuizer voor zorgeloze bedrijfsontruiming!

Zelf een bedrijfsontruiming doen is vaak niet de gemakkelijkste klus en om heel wat tijd en stress te besparen kiest u het liefst voor een betrouwbare partij. Dankzij onze persoonlijke aanpak en extra diensten kunt u er bij ons van uitgaan dat u kiest voor de meest zorgeloze bedrijfsontruimingen. Uiteraard aan een eerlijke en transparante prijs. Vraag nu een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen over de ontruiming van uw bedrijf.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan