Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Interne verhuizing

Dient er binnen uw bedrijf een interne verhuizing plaats te vinden? Bij Senior Verhuizer weten we als geen ander dat die klus gemakkelijker kan lijken dan dat die daadwerkelijk is, zeker wanneer het gaat om veel inboedel en apparaten. Wilt u op een veilige en efficiënte manier uw interne verhuizing laten regelen? Dan staan we graag voor u klaar!

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Interne verhuizing

Interne verhuizingen voor bedrijven

Een interne verhuizing kan veel tijd in beslag nemen. Tijd die u wellicht liever aan de bedrijfsvoering besteedt. Door een specialist in te schakelen zorgt u er niet alleen voor dat tijd bespaard wordt, maar ook dat het op een professionele manier gebeurt. Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen bij het wisselen van meerdere afdelingen of het reorganiseren van werkplekken. Intern inboedel verhuizen? Apparaten en zelfs grote machines op een andere plek zetten? We verzorgen het tot in de puntjes.

Hoe werkt onze interne verhuizing?

Allereerst krijgt u bij Senior Verhuizer een vast contactpersoon. Die gaat met u in gesprek over uw wensen en doet een inventarisatie van de inboedel. Vervolgens wordt het plan concreet gemaakt, natuurlijk ook met de nodige deadlines. En daar houden we ons aan, zodat de klus zo snel mogelijk geklaard is en de bedrijfsvoering er zo min mogelijk onder lijdt. We begrijpen immers maar al te goed het belang van een soepel proces.

Vraag offerte aan

Intern verhuizen

Volledige ontzorging bij Senior Verhuizer

We verzorgen het proces van A tot Z. En daarbij kijken we verder dan alleen het verplaatsen van de inboedel tussen verschillende ruimtes. We letten erop of de vloeren stevig genoeg zijn voor wat er op komt te staan en kunnen die vloeren indien nodig verstevigen. Ook overige klusjes en een grote schoonmaak behoren tot de mogelijkheden.

Laat uw interne verhuizing efficiënt verlopen

Ziet u het wel zitten om een specialist in te huren voor deze klus? Groot gelijk, want u heeft waarschijnlijk al genoeg andere zaken aan uw hoofd. Senior Verhuizer zorgt voor een efficiënt proces, zodat u zo min mogelijk ongemak aan de interne verhuizing ondervindt. Neem nu contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan