Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Projectverhuizing

Staat er een zakelijke projectverhuizing op de planning? Daar komt specialistische hulp goed bij van pas. Senior Verhuizer staat graag tot uw dienst om de projectverhuizing op een professionele manier te laten verlopen. Van het inventariseren van de inboedel tot het transporteren van apparaten en machines, we regelen het proces van begin tot eind.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Zakelijke projectverhuizing

Projectverhuizingen voor bedrijven

We zijn specialisten als het gaat om zakelijke verhuizingen. Deze vereisen immers een andere aanpak dan particuliere verhuizingen. Voor een projectverhuizing kunt u denken aan het verplaatsen van uw kantoor, alsook het veilig transporteren van machines en complete machineparken en het overbrengen van uw magazijn. Het maakt hierbij niet uit in welke branche u zit, van commerce tot non-profit of de maakindustrie. Bedrijven groot of klein, voor een veilige projectverhuizing moet u bij Senior Verhuizer zijn.

Hoe werkt onze projectverhuizing?

Een persoonlijke aanpak en een effectieve logistieke planning, deze factoren staan bij ons hoog in het vaandel. Met uw vaste contactpersoon spreekt u alle facetten van uw projectverhuizing door. We maken een inventarisatie, stellen een logistieke planning op en garanderen u veilig transport. Uiteraard houden we rekening met uw wensen en deadlines. We begrijpen immers maar al te goed dat het voor uw bedrijf van belang is dat het gehele proces zo soepel mogelijk verloopt.

Vraag offerte aan

Projectverhuizing

Complete service van Senior Verhuizer

Naast het complete projectverhuizingstraject kunnen we u nog bij veel meer zaken ondersteunen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat uw nieuwe locatie nog niet 100% gereed is voor de verhuizing. Een grote schoonmaak, het leggen van vloeren, het verstevigen van de ondergrond, ook deze zaken behoren tot ons dienstenpakket. Heeft u bepaalde spullen niet meer nodig, dan regelen we optioneel ook de afvoer. Waar mogelijk schenken we apparatuur en gereedschap aan een goed doel.

Projectverhuizing zonder zorgen

Wanneer u bezig bent met een projectverhuizing dan heeft u al genoeg aan uw hoofd. We zorgen er graag voor dat u zich zo min mogelijk hoeft te bekommeren over het logistieke proces. Met onze transparante tarieven weet u vooraf waar u aan toe bent. Neem nu contact met ons op voor vragen en/of een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan