Seniorverhuizer | Seniorenverhuizing

Zorgverhuizing

Wanneer uzelf of een geliefde/familielid gaat verhuizen naar een zorginstelling dan heeft u vaak flink wat aan uw hoofd. Hoe fijn zou het zijn als u zich niet druk hoeft te maken over het verhuisproces? Senior Verhuizer neemt de complete zorgverhuizing uit handen. Zo houdt u meer tijd over voor andere zaken en weet u zeker dat de verhuizing op rolletjes loopt.

Vraag offerte aan Stel uw vraag
×
Verhuizing zorginstelling

Zorgverhuizingen voor iedereen

Er kunnen verschillende redenen zijn dat u of een ander gaat verhuizen naar een zorginstelling. Mogelijk is het als senior lastig om op uzelf te wonen, of regelt u als familielid de zorgverhuizing voor iemand met (beginnende) dementie. Ook jongere mensen moeten soms noodzakelijk verhuizen naar een instelling voor het krijgen van de juiste medische zorg. Senior Verhuizer staat klaar voor iedereen die bij de zorgverhuizing hulp kan gebruiken.

Hoe werkt onze zorgverhuizing?

Of het nu gaat om een zorgverhuizing voor uzelf of voor een ander, bij ons krijgt u altijd een vast contactpersoon aangewezen die met u de wensen bespreekt. Er wordt een inventarisatie gemaakt en een planning gemaakt. Uiteraard met heldere deadlines die aansluiten bij de verhuisdatum. We begrijpen namelijk als geen ander dat u aan bepaalde data vastzit, zeker wanneer een woning opgeleverd moet worden en er een concrete intrekdatum is voor het verhuizen naar de zorginstelling.

Vraag offerte aan

Zorgverhuizing

Complete service bij onze zorgverhuizing

We gaan zorgvuldig om met alle spullen. Serviesgoed en (breekbare) spullen pakken we netjes in in verhuisdozen. Ook dragen we zorg voor grote spullen en apparaten. Losstaand meubilair halen we uit elkaar en zetten we daarna weer netjes in elkaar. Maar we gaan verder dan dat! Zo kunnen we in de oude woning een grote schoonmaak verzorgen, hangen we lampen en schilderijen op in de nieuwe verblijfplaats en sluiten we apparaten zoals de tv aan. Spullen die niet meer gebruikt worden? Indien gewenst voeren we deze netjes af. Waar mogelijk schenken we ze zelfs aan een goed doel!

Zorgeloze zorgverhuizing met Senior Verhuizer

We gaan graag met u in gesprek over een verhuistraject op maat. We begrijpen immers maar al te goed dat geen enkele zorgverhuizing hetzelfde is. Neem nu contact met ons op voor vragen of een persoonlijke offerte op basis van uw wensen. Samen werken we toe naar een soepel proces

Vraag offerte aan

Waarom kiest u Senior Verhuizer?

Na een ingrijpende gebeurtenis als een seniorenverhuizing, is het fijn als alles na afloop ook daadwerkelijk geregeld is. Geen spulletjes die nog gebracht moeten worden of dingen die nog op een andere plek moeten staan of hangen. Bij Senior Verhuizer maken we uw nieuwe woning direct bewoonbaar. Zoals u dat graag ziet.

Vraag offerte aan

Wij werken samen met

Logo Cliniclowns
Logo De Zonnenbloem
Logo Gered Gereedschap
Logo SWOA
Logo Keten Dementie de Liemers
Logo To Care Zorgprofessionals
Logo ReShare Leger des Heils
Logo Erkend Leerbedrijf

Interesse in onze diensten? Vraag offerte aan